Alarma auto pe masina

/Alarma auto pe masina

Alarma auto pe masina

Un accesoriu pentru masina mea pe care il consider destul de important, mai ales cum sunt pe drumuri este alarma auto. Acum cativa ani vedeam alarma auto ca pe un lucru enervant care ma trezeste in fiecare dimineata. Si asta pentru ca multe persoane isi montau alarme auto aftermarket care reactionau la cea mai mica atingere a masinii, iar posesorii autoturismelor nu veneau in timp util sa isi opreasca alarma sau, dupa mai multe ture in care alarma facea ca trenul, nici nu mai veneau si asteptau doar sa se opreasca. Asta pana cand niste vecini “binevoitori” ii opreau alarma…. manual.

Tipul respectiv de alarma nu este apreciat nici acum, doar ca este mult mai rar, mai ales pentru ca astazi iti poti comanda online alarme auto, iar cu acestea poti merge la un service specializat in montarea de alarme bune si poti regla o sensibilitate ceva mai ok, incat sa nu iti trezesti vecinii in mijlocul noptii cu o alarma zgomotoasa.

Acum insa, avand si o masina la dispozitie, cumva imi convine ca am alarma la masina. Din fericire, e o alarma buna, care nu porneste decat la fortari… banuiesc. Pentru ca pana acum nimeni nu a incercat sa imi forteze incuietorile la usi sa sa imi sparga vreun geam. Si sper ca asta nu se va intampla de acum inainte, pentru ca n-am chef de furturi de prin masina. Si chiar daca si-ar dori sa fure ceva de prin masina, nu prea au ce, ca nu tin mai nimic in masina, iar casetofonul este al masinii original, nu e ceva aftermarket. Dar deviez.

Important e ca eu am o alarma pe masina, in cazul in care se intampla vreodata sa fie vreun incident. Daca aveti insa o masina mai veche, ar fi recomandat sa va montati o astfel de alarma. E cumva de precautie, dar daca locuiti intr-un cartier mai “vesel”, poate fi o solutie.

Oricum, daca aveti ca si mine un Renault Espace, probabil ca sunteti mai fericiti, pentru ca majoritatea masinilor vin cu alarma preinstalata, iar alarma auto e realizata de o firma din Romania, deci un plus si pentru piata romaneasca din acest punct de vedere.

By | 2015-07-01T19:20:17+02:00 June 28th, 2015|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment