Accident grav pe DN79 în Zimandcuz cu doi șoferi vârstnici implicați

Un grav accident rutier a avut loc pe DN79 în zona Zimandcuz, implicând doi șoferi de 51 și 66 de ani. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Arad, o femeie de 66 de ani a pierdut controlul autoturismului, colizionând cu mașina condusă de un bărbat de 51 de ani. Impactul a dus la rănirea gravă a femeii, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Șoferul de 51 de ani a fost testat pentru alcool și droguri, rezultatele indicând că nu era sub influența acestora. Polițiștii continuă investigațiile pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului, având deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Echipele de intervenție de la Detașamentul Arad, inclusiv pompieri și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă, au ajuns rapid la locul accidentului. Pompierii au lucrat intens pentru a extrage victima încarcerată, o femeie de 66 de ani, care ulterior a fost preluată în stare critică de ambulanță. Celălalt șofer, deși conștient și cooperant, a refuzat transportul la spital.

Autoritățile au luat măsuri de prevenire a unui eventual incendiu, dat fiind contextul accidentului sever. Investigarea continuă pentru clarificarea tuturor detaliilor legate de acest incident nefericit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *