Cămaşa lungă pentru bărbaţi

/Cămaşa lungă pentru bărbaţi

Cămaşa lungă pentru bărbaţi

Iubeşti stilul urban?

Fiecare bărbat are în garderoba să câteva piese vestimentare care îl definesc şi pe care alege să le poartă aproape în fiecare zi. Dacă pentru unii bărbaţi cămaşa simplă în carouri poate fi piesa de rezistenţă, pentru alţii cămaşa lungă este piesa preferată. Totul ţine de stilul personal.

Cămaşa clasică este potrivită pentru bărbatul care iubeşte ţinutele simple, însă camasa lunga este potrivită mai ales pentru adepţii unui stil mai nonconformist. În plus, este ideală şi pentru ţinutele din concediu.

De ce să aleg cămaşa lungă?

Pentru că este deosebit de confortabilă şi pentru că se potriveşte ţinutelor casual şi ţinutelor cu o notă urban. Însă dacă eşti mai mic de înălţime, ţine cont de faptul că aceasta cămaşă s-ar putea să nu te avantajeze şi din păcate nu poţi apela la diverse trucuri vestimentare asemenea femeilor, precum un cordon în talie pentru a se armoniza întreaga ţinută.

Cămaşa lungă este potrivită mai ales bărbaţilor cu o constituţie mai atletică. Aşa că dacă ai câteva kilograme în plus, s-ar putea să nu fie pentru tine.

Pentru a ţine pasul cu tendinţele, noi îţi recomandăm să alegi o cămaşă lungă pentru bărbaţi cu imprimeu în carouri, în dungi, sau clasica cămaşă albă sau neagră. Poartă cămaşa cu blugi skinny şi cu adidaşi, niciodată cu pantaloni eleganţi sau cu pantofi Oxford.

În zilele mai răcoroase, poartă peste cămaşa lungă un cardigan, însă  nu alege niciodată modele mai scurte decât cămaşa. Încearcă să accesorizezi ţinuta cu o eşarfă de dimensiuni mai mari şi să adaugi o pereche de ochelari de soare Wayfarer.

Încearcă să nu porţi cămaşa lungă la birou, chiar dacă mediul în care lucrezi este unul mai relaxat. Vei avea într-adevăr o ţinută modernă, pe care probabil o vor admira majoritatea colegilor, însă în acelaşi timp nu vei da dovadă de profesionalism.

Pentru a te asigura că ai în dulap o cămaşă lungă care să se potiveasca majorităţii ţinutelor tale casual, alege un model basic.

Acum că ştii cum se poartă cămaşa lungă, în cazul în care crezi că se potriveşte stilului tău vestimentar alege şi tu să o adaugi garderobei tale. Vei da un suflu nou ţinutelor tale de zi cu zi!

By | 2018-05-24T13:10:25+02:00 May 21st, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment