Cardigan elegant

/Cardigan elegant

Cardigan elegant

Adu ținutele la un nou nivel!

Valoarea unei ținute poate fii mult influențată de piesele pe care le purtăm, iar un cardigan elegant cu siguranță va aduce un plus de stil oricărei ținute.

Eleganța unui outfit poate fi definită în funcție de înțelegerea fiecăruia asupra subiectului, dar câteva lucruri sunt valabile pentru orice stil și orice tip de ținută. În general, cele mai elegante piese sunt cele simple, fără imprimeuri, în croieli simple și culori neutre. O asemenea combinație de elemente ar putea duce spre un stil minimalist, dar dacă accesorizezi și asortezi cu piesele potrivite, rezultatul va fi unul clasic și elegant!

Un cardigan în culori de bază, de genul alb sau negru, cu o lungime potrivită și o croială relaxată îți va încadra frumos trunchiul și te va pune în valoare. Dacă vrei să duci la următorul nivel întreg outfitul, alege un cardigan elegant dintr-un material mai pretențios și prețios, de genul cașmirului. Acesta nu doar că este plăcut la atingere și în contact cu pielea, dar te va face să fii în centrul atenției.

Cu cât materialul din care este confecționat cardiganul este mai pretențios, cu atât cardiganul va deveni mai elegant. De la lână și cașmir, la țesături fluide de vară, cardiganele vin într-o mulțime de variante în ceea ce privește croiala, materialul și culoarea. Tocmai din acest motiv, cardiganele pot fi purtate atât într-o seară caldă de August cât și într-o zi geroasă de Decembrie, iar alături de elementele potrivite te vor face să te simți ca o adevărată fashionistă.

Un cardigan elegant care nu va da niciodată greș este cel negru. Mai gros sau mai subțire, mai lung sau mai scurt, acesta poate fi combinat cu aproape orice altă piesă din garderoba ta. Cu rochii sau fuste, pantaloni lungi sau scurți, combinațiile pe care le poți face sunt nenumărate, iar zonele în care poți duce outfiturile sunt foarte diverse. Un cardigan elegant îți va da întotdeauna un aer clasic și curat dar în același timp și sofisticat.

Indiferent de tipul de siluetă pe care îl ai, de gusturile în materie de modă sau de stilul preferat pe care îl adopți zi de zi, un cardigan elegant nu trebuie să lipsească din garderoba ta!

By | 2018-07-23T12:35:04+02:00 July 27th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment