Cizme înalte cu platformă

/Cizme înalte cu platformă

Cizme înalte cu platformă

Ideale pentru un look sexy

Cizmele înalte cu platformă sunt sexy şi probabil foarte multe femei le văd ca fiind esenţiale pe perioada iernii. Perfecte pentru o petrecere sofisticată, acestea ne fac să arătăm mai înalte, dau iluzia unor picioare mai subţiri şi au avantajul de a oferi oricărei look un vibe deosebit.

Sunt purtate de cele mai cunoscute bloggerite, de celebrităţi, aşa că trebuie să vedem şi noi cum să le purtăm pentru ţinute de succes.

Chiar dacă pe piaţă putem întâlni o mulțime de modele de cizme inalte cu platformă, noi am miza pe cele simple. Astfel, ai garanţia că se vor potrivi hainelor pe care deja le ai în dulap. Orientează-te către culori clasice,  precum negru, maro, gri sau bej.

Să vedem cum pot fi purtate aceste cizme:

  • Varianta simplă este asortarea lor cu nişte blugi skinny negri şi cu un pulover oversized într-o nuanţă nude. Alege nişte cizme negre care să dea iluzia unei siluete alungite. Dacă vrei să dai acestei ţinute şi un plus de culoare, o geantă într-o nuanţă caldă de toamnă sau un colier colorat se vor potrivi de minune.
  • Dacă încă nu este foarte frig afară, încearcă să asorteazi cizmele înalte cu platformă cu o rochie vaporoasă de vară în cloș. Alege nişte cizme nude, iar rochia într-o nuanţă cărămizie superbă, sau desigur, orice altă nuanţă preferi. În fond, nuanţele nude se potrivesc la orice. Asortează totul cu o pălărie Fedora şi o jachetă din piele.
  • Cizmele înalte cu platformă nu se potrivesc pentru ţinutele de birou, aşadar păsteaza-le pentru ținutele de seară. Poţi foarte uşor să le asorteazi o rochie neagră şi cu nişte accesorii în nuanţe metalice pentru un plus de glam.
  • Acestea sunt perfecte şi dacă iubeşti stilul rock-chic. Cu nişte blugi negri tăiaţi, un tricou cu un imprimeu grafic foarte cool şi cu o jachetă din piele – combinaţia ideală pentru o ţinută care va atrage multe priviri. Dacă adaugi şi o pălărie într-o nuanţă puternică: albastru, mov sau vişiniu succesul acestei ţinute este garantat.

Noi vedem aceste cizme ca fiind esenţiale în garderoba feminină. Le poţi purta cu diverse ocazii: o ieşire cu prietenele în club, petrecerea de Crăciun a firmei, o seară romantică alături de iubit. Ai o mulţime de variante!

Ce spui? Îţi plac cizmele înalte cu platformă?

By | 2021-04-14T10:22:46+02:00 October 2nd, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment