Cizme îmblănite de iarnă

/Cizme îmblănite de iarnă

Cizme îmblănite de iarnă

Cea mai bună alegere pentru ţinute călduroase

Cizmele îmblănite de iarnă sunt o adevărată declaraţie de stil, dar nu numai. Acestea sunt perfecte pentru ansamblurile vestimentare simple, deoarece reuşesc să le adauge o notă îndrăzneaţă după care toate femeile tânjesc pentru a atrage priviri admirative.

Să vedem cum poţi să porţi asemenea cizme pentru un look modern, dar potrivit pentru o iarna nu tocmai blândă.

Mergi la sigur şi alege o pereche de pantaloni mulati pe care să îi asortezi cu nişte cizme imblanite de iarnă. Pentru un look de zi, mixează o vestă din blană în nuanţe neutre cu nişte blugi skinny albaştri, un pulover tricotat şi, desigur, nişte cizme îmblănite în aceeaşi nuanţă ca şi vesta. Completează ţinuta cu o căciulă croşetată şi o pereche de ochelari de soare.

O altă modalitate de a include cizmele într-o ţinută de iarnă: alături de nişte colanţi groși, o tunică și un palton călduros.

Nu te teme să asortezi cizmele îmblănite cu rochii. Optează pentru rochii în nuanţe solide sau cu imprimeuri delicate. Rochiile trebuie sa fie realizate din materiale solide, groase, potrivite pentru iarna. Pentru un look chic, alege o pereche de cizme gri pe care să le asortezi la o rochie pulover. Completează ţinuta cu o vestă din blană şi o pereche de ochelari de soare.

Pentru un look de efect ce spui de următoarea combinaţie: cizme îmblănite negre, leggings negri, o rochie tip furou mini şi o jachetă de piele cu blană pe interior?. Ştim că sună puţin diferit de ţinutele cu care eşti obişnuită, dar te asigurăm că este genul de ținută stilată, modernă, cu care vei atrage multe priviri.

În ceea ce priveşte culorile, îţi recomandăm să alegi negru, bej, gri, maro – nuanţe clasice. Însă dacă îţi place să experimentezi și ești din fire mai îndrăzneață, poţi opta pentru cele pastelate sau pentru roşu, verde, ultraviolet, care sunt perfecte pentru iarnă. Ţine cont de faptul că cizmele îmblănite colorate arată cel mai bine dacă sunt asortate la ţinute monocrome, ţinute în nuanţe neutre. Astfel va exista un echilibru estetic în ţinutele tale.

Indiferent că vorbim de modelele cu talpa plată sau cu toc, cizmele îmblănite vor rămâne întotdeauna alegerea noastră preferată pe perioada iernii. Sunt confortabile, nu par a se demoda vreodată şi în plus, fac faţă cu brio temperaturilor scăzute. Aşa că pe lângă cizmele peste genunchi şi cele până la gleznă pe care le ai deja, adaugă şi o pereche de cizme îmblănite – nu vei regreta!

By | 2021-04-14T10:21:54+02:00 October 7th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment