Cum sa alegi o rochie sarafan

/Cum sa alegi o rochie sarafan

Cum sa alegi o rochie sarafan

O tinuta impecabila pentru birou poate sa constea inclusiv intr-o rochie sarafan si o camasa. Sarafanul este din nou la moda si avand in vedere ca este un obiect vestimentar foarte versatil, cu siguranta ca veti dori sa achizitionati cel putin unul. O rochie sarafan este potrivita atat pentru o zi la birou insa si pentru o iesire la cafenea cu prietenii. Pentru a va bucura la maxim de o rochie sarafan trebuie insa sa o alegeti cu grija.

Cum sa alegem o rochie sarafan pentru a ne putea bucura cat mai mult de ea

In primul rand, trebuie sa ne asiguram ca aceasta rochie sarafan are marimea potrivita. O atentie deosebita trebuie sa o acordam materialului din care este confectionata, mai ales daca avem un model mulat. Materialul de o calitate buna nu doar ca va permite utilizarea sarafanului de mai multe ori, insa va ajuat sa proiectati o imagine profesionala.

Culoarea rochiei sarafan este si ea foarte importanta. Negrul reprezinta o optiune buna, deoarece sarafanul negru combinat cu o camasa roz sau verde, cu siguranta va creea o tinuta vesela. Alte culori potrivite pentru un sarafan versatil sunt gri, albastru sau verde inchis. Bineinteles ca si albul este o alegere potrivita, insa in acest caz va trebui sa aveti atentie deoarece petele si murdaria vor fi mult mai vizibile.

Alegand una din rochii sarafan dintr-un material fara imprimeuri va putea fi asortata foarte usor. Puteti insa alege si un sarafan care are imprimeuri, insa atunci trebuie sa aveti grija la camasa cu care il asortati. Inainte de a alege un sarafan, mai ales daca doriti sa il purtati des, este indicat sa aveti in vedere si stilul dvs. personal. Avand in vedere insa ca rochia sarafan este din nou la moda, cu siguranta ce veti gasi ceea ce cautati.

In cazul in care cautati rochii de vara, trebuie sa stiti ca un sarafan dintr-un material usor poate fi purtat chiar si vara, alaturi de o camasa cu maneca scurta. Dupa cum vedeti, sarafanul reprezinta un obiect vestimentar foarte versatil, care poate fi purtant indiferent de anotimp sau de tendinte.

By | 2017-02-08T13:01:18+02:00 February 11th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment