Vacanta pe ultima suta de metri

/Vacanta pe ultima suta de metri

Vacanta pe ultima suta de metri

Ne apropiem usor usor de luna septembrie a anului 2016 iar perioada de concedii e pe sfarsite pentru majoritatea oamenilor. Daca ti-a placut aglomeratia si agitatia pe care o ofera un sezon estival, probabil ca ti-ai programat concediul in lunile iulie si august, cand e cea mai aglomerata perioada. Dar poate nu te afli printre acele persoane, poate ca iti plac perioadele mai linistite cand poti merge pe plaja sau pur si simplu pe perioada verii nu ti-ai permis sau nu ai putut sa iti iei un concediu. Ei bine, daca ai acum o perioada de concediu si vrei sa pleci undeva unde inca mai e cald, poti sa mergi in Grecia. Din fericire, in aceasta perioada gasesti Oferte Last Minute la Tui TravelCenter incat sa iti poti face concediul linistit in ce locatie alegi tu.

Si sunt cateva optiuni de luat in seama pentru o vacanta in afara Romaniei, as spune. In prima faza, incepem cu Grecia, unde gasiti oferte last-minute pentru locatii Santorini, Rhodos and Creta-Chania, unde ofertele pornesc de la 500 de euro per sejur de 7 zile, multe hoteluri fiind de 3 si 4 stele.

In Santorini aveti oferte la Marybill si Glaros de la 515 euro, iar la Memories Beach de la 544 de euro. In Rhodos aveti oferte la Pylea Beach de la 512 euro, Oktober Downtown de la 620 de euro si Sun Beach Resort (hotel de 4 stele) incepand de la 641 de euro.

In Creta aveti oferte la Halepa (3 stele) incepand de la 624 de euro, iar Cavo Spada si Porto Platanias (hoteluri de 5 stele) au tarife de la 701 la 868 de euro.

Daca doriti destinatii mai interesante, puteti incerca oricand Ibiza sau Mallorca in insulele Baleare, unde gasiti oferte de la 650 de euro epr noapte in hoteluri de 3 stele ca Riviera sau Galfi (in Ibiza) sau Canarios si Martinique (care incep de la 800 de euro per noapte si sunt la 3 stele).

Cert e ca aveti suficiente destinatii turistice de unde puteti alege in urmatoarea luna din aceast an, asa ca aruncati o privire, poate gasiti locatia potrivita pentru urmatoarea vacanta.

By | 2016-08-24T11:54:50+02:00 August 20th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment