Cum să porţi o jachetă biker

/Cum să porţi o jachetă biker

Cum să porţi o jachetă biker

Idei de asortare

Jacheta biker a fost şi rămâne în continuare o piesă de rezistenţă a ultimelor sezoane. Pe stradă, în ţinutele bloggeritelor faimoase, la celebrităţi, în orice context întâlnim jacheta biker. Lansată iniţial de James Dean şi Marlon Brando, jacheta biker s-a impus în vestimentaţia cu accente rock, ca mai apoi să treacă graniţele şi să ajungă în zona elegantă.

În ultima perioadă o descoperim inclusiv pe covorul roşu, însoţind rochiile lungi ale divelor.

Deoarece a reuşit să dobândească deja statutul de piesă clasică în garderoba noastră, iată cum să porţi o jachetă biker pentru a obţine nişte ţinute cool, în pas cu moda:

1. Cu pantaloni culottes

Aceşti pantaloni au reuşit să ne cucerească inimile de câteva sezoane. Sunt lejeri şi arată bine în orice tip de ţinute, de la cele casual până la cele elegante. Pentru o zi călduroasă de toamnă, încearcă să porţi pantalonii culottes alături de o jachetă biker. Pantalonii vor oferi feminitate look-ului tău, în timp ce jacheta nu va face altceva decât să ofere o notă de masculinitate întregului ansamblu. Pentru a ieşi şi mai mult în evidenţă, adaugă o pereche de sandale în stil minimalist, sau nişte botine (în funcţie de sezon) şi un ruj roşu pe buze. Ai obţinut o ţinută ideală pentru o ieşire la cocktail cu prietenii, după program.

2. Cu fusta plisată

Şi fustele plisate se afla în atenţia noastră de câteva sezoane încoace. Sunt feminine, iar dacă alegi şi o nuanţă metalică, cu siguranţă vei ieşi în evidenţă. Pentru a da o notă cool ţinutei create cu fusta plisata, adăugă o jachetă biker neagră. Asortaeza cu o pereche de tenişi albi şi cu un rucsac mic din piele. Este o ţinută casual, foarte practică şi comodă, ideală pentru o plimbare în oraş sau o ieşire la cumpărături cu prietenele.

3. Cu blugi evazaţi

Pentru a da naştere unui outfit îndrăzneţ, asortează jacheta din piele cu o pereche de blugi evazaţi. Vei obţine un look specifi anilor 70, mai ales dacă alegi să adaugi şi o pereche de ochelari de soare de tipul cât eye. În cazul în care vrei să păstrezi tonalitatea boemă a curentului, optează pentru o fustă din piele întoarsă şi pentru un top simplu.

4. Cu o fustă din denim cu imprimeu floral

Este o combinaţie la modă, lejeră, iar dacă veo adăugă şi o pereche de cizme înalte, peste genunchi, vei da o notă deosebit de sexy acestui look.

Este simplu să asortezi o jachetă biker. Trebuie doar să ai  puţină inspiraţie pentru a da naştere unor ţinute la modă!

By | 2018-01-16T15:05:46+02:00 January 10th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment