Fuste plisate de iarnă

/Fuste plisate de iarnă

Fuste plisate de iarnă

Cele mai cool piese ale verii, purtate chiar și în toiul iernii?

Una dintre cele mai mari reveniri în ultimul timp în modă este fusta plisată. Acest model de fustă care a apărut în anii 50, a revenit în forţă anul acesta pe catwalkuri.

Însă, ştiai că nu trebuie să pui deoparte fusta plisata când vine anotimpul rece? Ea este extrem de versatilă, putând fi combinată cu o mulţime de alte elemente: pulovere, cardigane, cămăşi de mătase etc. În plus, te va face să arăţi extrem de feminină şi chic.

Iată câteva ponturi despre cum să asortezi fusta plisată chiar şi iarna:

Optează pentru un model de fustă plisată într-o nuanţă de galben muştar care să te scoată în evidenţă. Mixeaz-o cu un pulover simplu, negru, cu o pereche de cizme cu talpa plată şi cu o geantă de umăr în tonuri de albastru. Combinaţia de albastru cu galben arată foarte bine. Deasupra poartă un palton oversized pentru a îţi ţine de cald.

O fustă plisata midi poate fi purtată în toiul iernii cu o pereche de dresuri negre, mate. Alege o nuanţă metalică pentru fustă şi asorteaz-o cu un pulover pufos neagru sau într-o culoare neutră şi cu cardigan lung foarte gros. Mai poţi completa această ţinută cu o pălărie tip Fedora, nişte mănuşi de piele şi cu o pereche de botine negre cu toc gros. Foarte chic.

Fusta plisată împreună cu puloverul oversized este o combinaţie spectaculoasă, pe care o poţi purta fără niciun fel de reţinere. Pentru un look cool, demn de revistele de modă, optează pentru o fustă plisată midi, care să acopere genunchii. Puloverul oversiezed, trebuie, de asemenea să acopere cât mai mult din fustă. Asortează ţinutei o pereche de sneakersi simpli şi nişte cercei de mari dimensiuni sau un colier statement.

Pentru un look se seară poţi alege o fustă maxi plisată cu un imprimeu îndrăzneț, un pulover nude tricotat şi o pălărie. Condimentează întreaga ţinută cu nişte accesorii aurii şi cu un clutch roz pal. Pur şi simplu fabulos!

Nu este deloc greu să porţi fusta plisata în anotimpul rece. Tot ce îţi trebuie este curaj şi puţină creativitate pentru a completa o ţinută cu stil.

By | 2017-09-26T11:18:03+02:00 September 28th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment