Complexul Rozita din Suceava, distrus de un incendiu

/Complexul Rozita din Suceava, distrus de un incendiu

Complexul Rozita din Suceava, distrus de un incendiu

Complexul Rozita din Suceava a fost distrus pe 15 decembrie 2014 de un incendiu puternic. Peste 140 de standuri comerciale apartinand mai multor firme au fost transformate in scrum.

Spatiul de peste 6000 de metri a fost cuprins de flacari extrem de rapid, facand misiunea celor de la ISU Suceava extrem de dificila. Acestia au fost anuntati prin 112 la ora 8 dimineata, dar pana acestia au ajuns la locul incendiului, acesta luase deja proportii.

Conform unor martori, incendiul a pornit de la unul dintre standurile din zona centrala a incintei si s-a extins extrem de repede, cuprinzand intregul spatiu. Toata marfa din interiorul complexului a ars.

Pompierii militari de la subunitatile din Suceava, Falticei, Siret, Solca si Gura Humorului au intervenit cu 16 autospeciale si au reusit intr-un final sa stinga focul dupa cateva ore. Complexul de afla chiar langa DN 17, la intrarea in Suceava dinspre Gura Humorului, motiv pentru care traficul a fost blocat timp de doua ore, traficul fiind redirectionat prin satul Sfantu Ilie.

By | 2014-12-16T14:51:52+02:00 December 16th, 2014|Suceava, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment