Jachete din denim pentru bărbaţi

/Jachete din denim pentru bărbaţi

Jachete din denim pentru bărbaţi

Cum le asortezi

Jacheta din denim pentru bărbaţi este un element clasic, care cu siguranţă nu se va demoda prea curând. Iniţial, denimul a început să apară în peisaj în secolul al 19-lea, la început fiind purtat de tineri rebeli precum James Dean sau Marlon Brando.

Jacheta din denim este un articol în care merită să investeşti, deoarece merge asortată cu foarte multe articole vestimentare. În plus, o poţi purta în orice anotimp şi pentru orice stil vestimentar.

Însă, să vedem cum trebuie sa poarte un bărbat jacheta din denim pentru un look modern.

Pentru o ţinută casual poţi combina geaca de blugi cu o pereche de jeanşi, încălţăminte sport şi un pulover. Aceasta este o combinaţie clasică cu care nu vei da greş niciodată, în plus este deosebit de lejeră şi îţi oferă libertate de mişcare.

Pe perioada verii poţi purta jachete denim cu un tricou basic, o pereche de pantaloni scurţi şi nişte espadrile. Este un look perfect pentru serile reci de vară din concediu.

Pentru un look cu accente urbane, poţi asorta geaca de blugi cu un hoodie cu imprimeu grafic, nişte blugi rupţi şi o şapcă.

Dacă vrei o ţinută business, ce spui dacă porţi geacă de blugi cu o pereche de pantaloni chino într-o nuanţă neutră, combinaţi cu o cămaşă simplă, peste care să porţi o vestă din material de pulover şi o cravată (băgată sub vesta, desigur). Adaugă ţinutei o pereche de pantofi oxford şi un ceas cu curea de piele.

Ţine cont de faptul că pentru jacheta din denim culoarea este foarte importantă. Aşadar, ţine cont de articolele vestimentare pe care deja le ai în garderoba atunci când îţi alegi geaca. Iar dacă nu îţi place culoarea clasică, optează pentru o jachetă de blugi într-o nuanţă de albastru închis sau chiar neagră.

Nu uita nici de accesorii! Este bine să optezi pentru ele , deoarece te ajută să ai un look aparte. De exemplu, poţi să porţi cu geaca de blugi: o şapcă, o căciulă, un ceas sau o pereche de ochelari de soare. Variante sunt, trebuie doar să ştii cum să le combini cu gust.

Jacheta din denim se potriveşte la orice, fiind o alegere excelentă, mai ales pentru cei care preferă stilul casual. Cu puţină creativitate o poţi asorta în aşa fel încât să ieşi în evidenţă.

 

By | 2018-01-16T15:13:52+02:00 January 4th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment