Licitatii amanate din nou pentru Calea Bucuresti din Craiova

/Licitatii amanate din nou pentru Calea Bucuresti din Craiova

Licitatii amanate din nou pentru Calea Bucuresti din Craiova

Lucrarile de reparatie pe Calea Bucuresti par sa mai astepte, pentru ca licitatiile pentru realizarea lucrarilor au fost din nou amanate.

Contractul prevede parcari, piste pentru biciclete si asfalt pe Calea Bucuresti, dar si alimentare electrica noua pentru tramvaiul care va trece pe acolo, lucrari in valoare de 7.7 milioane de euro.

Pentru a desemna castigatorul lotului 2 de lucrari in proiectul reabilitatii liniei de tramvai din Craiova va mai fi necesara o licitatie. Si asta pentru ca Mari Vila Com, unul din participantii la licitatie, nu a prezentat garantii financiare in si pentru partenerii din asociere. Contestatia firmei a fost respinsa la CNSC, urmand ca litigiul cu municipiul sa se judete la Curtea de Apel din Craiova.

Șapte asocieri de firme au depus oferte pentru adjudecarea execuției. În afară de cea deja menționată, este vorba despre asocierile Eldiclau Impex SRL (lider) – Corporate Management Solutions STL – Total Strada SRL; Imsat SA (lider) – Tiab SA; Teloxim Con SRL (lider) Repcons SRL; Martin Rose România SRL (lider) – Delta ACM 93 – Electromontaj SA – Electroline AS; Erpia SA (lider) – Isaf SA.

By | 2014-08-18T16:09:21+02:00 August 18th, 2014|Dolj, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment