O noua parcare subterana in Pantelimon

/O noua parcare subterana in Pantelimon

O noua parcare subterana in Pantelimon

O noua parcare subterana cu statie intermodala si piata publica va fi gata in 2015, fiind deja incepute lucrarile acestei parcari subterane care va fi organizata pe doua nivele si care va avea 420 de locuri, fiind construita in zona Cora Pantelimon. Aceasta va avea deasupra un terminal intermodal de transport si o piateta publica. Se prefigureaza ca data de finalizare finalul anului 2015.

Parcarea va fi de tip park & rdie, fiind destinata celor care vin cu masina din afara capitalei, acestia putand sa lase autoturismul in parcare pentru deplasarea in oras cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

Lucrarile vor fi gata probabil imediat dupa terminarea lucrarilor de reabilitare a carosabilului si a liniei de tramvai pe Soseaua Pantelimon si Soseaua Iancului. Dupa terminarea acestor lucrari va fi interzisa parcarea pe carosabil pe Soseaua Iancului, soferii avand insa la dispozitie doua parcari supraetajate ce ar urma sa fie construite in spatele blocurilor.

Pe soseaua Pantelimon vor fi amenajate locuri de parcare pe carosabil pe o artera de langa trotuar ce va fi separata de strada printr-un scuar.

By | 2015-01-27T01:21:16+02:00 January 27th, 2015|Bucuresti, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment