Rochie de seara cu spatele decupat

/Rochie de seara cu spatele decupat

Rochie de seara cu spatele decupat

O apariție sexi cere o rochie pe măsură

Cel mai reprezentativ element întâlnit la o rochie de seară este, fără îndoială, spatele gol. Acesta îi oferă o notă misterioasă și dramatică în același timp și te va integra perfect în atmosfera unui eveniment de seară.

Indiferent de anotimp și de sezon, rochia de seară cu spatele decupat este potrivită a fii purtată la atât la evenimente mondene cât și la nunți sau botezuri. Aceasta, bineînțeles, dacă nu este impus un cod vestimentar obligatoriu pentru invitați. Dacă însă acesta nu există sau nu este foarte strict, ai undă verde la a purta rochii decupate. În funcție de preferințele personale și de alte aspecte variabile în funcție de eveniment și de locație, poți alege un model mai mult sau mai puțin decupat. Există modele ale căror decupaje expun foarte puțin spatele și altele mult mai îndrăznețe ale căror decupaje coboară sub linia taliei. Un material prețios din paiete sau dantelă nu face altceva decât să vină în completarea complexității unei astfel de rochii.

Un model de rochie de seară care nu te va lăsa să dai greș este clasica rochie neagră. Lungă sau scurtă, largă sau mulată, cu trenă sau nu, “the little black dress” este o piesă indispensabilă din garderoba oricărei fashioniste care se respectă. Avantajul unei astfel de rochii este că îți permite să te joci cu accesoriile și să porți de la cele mai opulente și stridente bijuterii până la cele mai finuțe și mai prețioase. Același lucru se aplică și în cazul genților și a pantofilor.

Dacă negrul și culorile închise nu sunt punctul tău forte și consideri că nu te reprezintă, o rochie de seară cu spatele decupat în culori vii sau imprimeuri îndrăznețe este cea care ți se va potrivi ca o mănușă. Pentru sezonul cald alege o culoare electrică, de exemplu un albastru regal sau un verde smarald și accesorizează cu sandale nud și un plic strălucitor. Având în vedere spatele decupat și decolteul adânc nici nu vei mai avea nevoie de alte accesorii!

Spatele decupat al unei rochii îți va pune și mai bine în valoare silueta și îți va alungi trupul. Purtată cu accesoriile potrivite, o astfel de rochie îți va garanta o apariție spectaculoasă.

By | 2017-07-12T14:36:56+02:00 July 12th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment