Rochii de petrecere albastre

/Rochii de petrecere albastre

Rochii de petrecere albastre

Tendințe de culoare pentru sezonul de vară

Dacă ești invitată la un eveniment important, alegerea unei rochii elegante poate fi o provocare, mai ales în condițiile în care sunt atât de multe magazine, cu sute de modele de rochii. Este important să știi ce model de rochie ți se potrivește, să ții cont de locul unde mergi și să alegi culoarea potrivită care să te scoată din anonimat. Noi ne-am îndreptat atenția către rochii de petrecere albastre, deoarece aceastea se potrivesc oricui.

Albastrul este o culoarea care simbolizează rafinamentul, eleganța și feminitatea. Aduce o notă de calm și mister oricărei ținute, iar pe vremuri era aleasă atât de regine cât și de prințese. Atunci când ești în dubii și pur și simplu nu știi cu ce culoare să te îmbraci, este suficient să îți amintești de mare, de vară sau să îți îndrepți privirea către cer. Fură un strop de culoare din aceste minunate peisaje și alege să porți o rochie albastră, potrivită pentru evenimente mondene și petreceri.

Există diferite nuanțe de albastru de unde poți alege. Dacă albastrul regal este captivant și elegant, cel pastel ne duce cu gândul la calm și seninătate. Această culoare rafinată se potrivește atât la rochii potrivite pentru un cocktail party, dar și cu rochii de bal, fiind o nuanță cu care rareori poți da greș.

Accesoriile pe care alegi să le porți vor face întotdeauna diferența. Dacă ai un stil mai îndrăzneț, adaugă o notă de stil outfitului tău cu un colier statement. Ca să te potrivești cu vara, îți propunem să alegi un colier cu flori. De asemenea, și pantofii sunt foarte importanți. Dacă ai o rochie simplă atunci pune accentul pe pantofi și optează pentru o pereche extravagantă într-o culoare vibrantă, iar dacă rochia ta este mai încărcată atunci se potrivesc niște tocuri stiletto într-o nuanță nude.

Indiferent de ocazie, dacă alegi să porți rochii de petrecere albastre cu siguranță vei fi admirată de toată lumea. Inserarea acestei minunate culori în ținutele tale poate activa o varietate de emoții. Nuanțele pastelate și deschise te pot calma, în timp ce culorile intense îți oferă energie.

By | 2017-07-10T15:08:49+02:00 July 14th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment