Scandal la Cugir intre doua familii

/Scandal la Cugir intre doua familii

Scandal la Cugir intre doua familii

Duminica dupa amiaza a avut loc un scandal in toata regula intr-un cartier din Cugir, fiind necesara interventia in fota a politistilor, care au despartit cele doua tabere si au retinut trei dintre oamenii care au participat la acest scandal.

Se pare ca acestia s-au luat la bataie pentru ca o domnisoara, care satula sa mai astepte partenerul plecat de acasa de multa vreme, a intrat intr-o relatie cu un alt barbat.

Din primele cercetatri efectuate a rezultat ca intre M.S.A, 24 de ani, M.M.P, 19 ani de o parte si N.I. de 29 de ani si N.R.C de 30 de ani pe de o alta parte s-a produs un conflict spontan generat de relatia dintre M.S.A si fosta concubina a lui N.I., cei 5 barbati aplicandu-si reciproc lovituri.

In total au fost conduse la sediul politiei Cugir un numar de 7 persoane pentru audieri, iar in urma probelor, politistii au intocmit dosare penale pentru tulburarea linistii si ordinii publice, lovire si incaierare. N.I, N.F. si N.R.C. au ramas in arestul poltiei pentru o perioada de 24 de ore.

Cercetarile continua pentru stabiliera cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs acest incident.

By | 2014-07-07T19:54:19+02:00 July 7th, 2014|Alba, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment