Tapitare pentru mobilier

/Tapitare pentru mobilier

Tapitare pentru mobilier

pat tapitat

Acum cativa ani, intr-o perioada in care nu imi pasa foarte tare de mobilierul pe care il aveam in locuinta, am gasit si am cumparat de la un magazin de mobila din zona o canapea veche, care arata destul de bine, dar care nu prea mai avea tapiteria in stare buna. N-am reparat-o pe loc, iar atunci cand am reparat-o, am facut-o cu ceva “mester”, iar dupa doi ani deja incepea sa se rupa. Am crezut ca ies mai ieftin si ca iese ceva frumos, dar din pacate tot ce am avut la final a fost o canapea care inca mai avea nevoie de reparatii, dar care acum mai avea si alte probleme cu arcurile. Canapeaua o foloseam si pe post de pat, probabil de aceea a cedat atat de usor. M-am decis insa ca e timpul pentru un pat solid, un pat tapitat la un pret avantajos de la Unican.ro

Am dat de ei acum ceva vreme, cand cautam altceva pentru casa, dar care era la un pret mai mare decat mi-as fi dorit eu. Acum insa, cand am dat dupa “pat tapitat pret” si “paturi tapitate ieftine”, am dat de ei, si am zis sa vad ce oferta au pentru paturi tapitate. Personal cautam un pat tapitat cu lada, pentru ca imi place sa imi pun paturile si plapumele undeva mai compact, nu sa umplu alte dulapuri cu ele, iar daca aveam aceasta optiune la un pat tapitat, cu siguranta as fi fost interesat, chiar daca ajungea sa fie ceva mai scump. Stiti si voi cum este, nu dai banii de doua ori cand poti face ceva mai bine. Nu e ceva ce cumperi zi de zi de la magazin, dar e ceva la care cu siguranta cauti sa gasesti cele mai bune preturi.

Am gasit ceva modele la ei pe site, dar eram nehotarat legat de culorile pe care sa le aleg pentru astfel de pat. Din fericire, mai am pe cineva pe langa mine care a vazut un pat rosu cu negru tapitat si s-a hotarat rapid ca acela trebuie luat. Chiar daca curbura acelui pat e putin ciudata, aparent poti sa dormi destul de lejer intr-un astfel de pat.

Voi ce tip de pat tapitat ati alege ?

By | 2016-03-01T08:42:14+02:00 February 20th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment