Ultimele retusuri

/Ultimele retusuri

Ultimele retusuri

parchet-laminat

Am avut o casa in lucru in ultimul an, iar asta ne-a afectat cumva financiar si moral. stiind ca in mod constant casa se va murdari si nu va fi nimic curat inauntru pana cand nu vom termina cu aceste lucrari. Din fericire, suntem pe ultima suta de metri cu aceste lucrari de intretinere, iar acum am ajuns la partea finala, mai exact vopsirea si montarea de parchet, gresie si faianta, unde e cazul. Asa ca in ultimele zile am fost prin diverse magazine in cautare de cel mai bun pret la parchet laminat, gresie si fainata. Si am avut ceva de cautat, pentru ca niciodata nu reusesti sa gasesti din prima ceea ce iti doresti.

Initial doream un parchet laminat de stejar, dar ne-am dat seama ca e un pic cam scump pentru bugetul nostru si suprafata pe care trebuie sa acoperim. Am vazut apoi si parchet laminat alb, care insa parea prea usor de murdarit. Pana la urma am nimerit un tip de parchet sa care si fie mai in regula, dar apoi ce grosime sa luam ? Sa fie parchet laminat de 8 mm sau parchet laminat de 10 mm. Nu vroiam chiar cel mai subtire, parchetul laminat de 6 mm, pentru ca nu mai aveam de gand sa schimbam parchetul vreo 10 ani, asa ca macar atat trebuia sa tina.

Pana la urma n-am mers nici pe parchetul laminat alb, nici pe parchetul laminat de stejar, ci am mers pe un parchet wedge de 8 mm. Inchis la culoare, usor de spalat cand e cazul si destul de solid pentru ce aveam nevoie la casa. Deci o alegere cumva a fost facuta pentru casa.

Mai ramanea insa baia, care vroiam sa o facem clasic, cu gresie si faianta, probabil negru cu alb, cu siguranta nu albastru, pentru ca nu s-ar fi potrivit deloc cu tonul general pe care il aveam in casa. Asta pana am citit ca poti pune parchet laminat in baie. Si imediat ne-am gandit la costuri si ca parchetul ne-ar ajunge mai ieftin cumva. Chiar daca acest tip de parchet este special realizat pentru baie incat sa nu se umfle din cauza umiditatii. La capitolul baie suntem inca in dubii, asa ca va intrebam si pe voi, cititorii: ce ati alege pentru baia voastra ?

By | 2016-03-01T08:26:59+02:00 February 17th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment