Aparat dentar invizibil: informații și costuri

/Aparat dentar invizibil: informații și costuri

Aparat dentar invizibil: informații și costuri

Ce este și cum funcționează Invisalign?

Invisalign, acestă nouă tehnică de îndreptare a dinților a apărut în 1999 în Statele Unite ale Americii. Tratamentul constă într-o serie de alignere detaşabile, aproape invizibile, care sunt realizate si adaptate, special, pentru dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare aligner, o dată la două săptămâni, dinţii vor migra treptat spre poziţia finală proiectată de medicul specialist.

Confortabil, transparent şi detaşabil – sistemul Invisalign vă transformă zâmbetul fără a vă afecta viata sociala.

Cu Invisalign, medicul vă poate spune, cu precizie, durata unui tratament ortodontic și care va fi rezultatul final. În plus, fiecare pacient își poate vedea planul de tratament virtual, modul în care dinții își modifică poziția, pas cu pas, până la finalul tratamentului, chiar înainte de a-l începe.

Planul de tratament 3D: ClinCheck-ul indică seria de deplasări prin care se preconizează că vor trece dinţii dumneavoastră de-a lungul tratamentului.

Ce tratează Invisalign?

Invisalign® tratează o serie de probleme legate de îndreptarea dinţilor, de la cazuri cu inghesuiri  usoare ale dinţilor, la cazuri mai complexe. Oricare ar fi problema, rezultatul este un zâmbet nou, cu dinţi perfect aliniați.

  • Inghesuiri dentare – când nu există suficient spaţiu suficient pe arcade ( lungimea desfasutata a dintilor este mai mare decat cea a arcadei dentare)
  • Dinţii cu spatieri intre ei( treme, diastema) – cand dintii sunt prea mici pentru dimensiunea arcadelor dentare
  • Ocluziile încrucişate – când dintii antagonisti de pe cele doua arcade angreneaza gresit
  • Ocluziile adânci – când dinţii superiori se suprapun semnificativ peste dinţii inferiori.
  • Ocluziile inverse – când arcada inferioara o circumscrie pe cea superioara, problemă cauzată, de obicei, de dezvoltarea insuficientă a maxilarului superior sau de o crestere exagerata a mandibulei.

Rolul aparatelor ortodontice, fie ele fixe sau mobile este de a modela zâmbetul. Fiecare pacient merită să aibă dintii perfect aliniați! Tehnologia a avansat, iar Invisalign este un aparat high-tech, util pentru orice tip de malpoziții dentare. Niciun caz nu este prea complicat, iar cu ajutorul accesoriilor concepute special pentru Invisalign, orice problemă poate fi tratată.

În cadrul clinicilor de ortodonție germană Smile Factory, aparatul dentar invizibil – Invisalign Full poate fi achiziționat la prețul de 1300 euro / arcadă. Diagnosticul ortodontic digital pentru realizarea planul de tratament 3D costă 300 de euro.

By | 2017-06-26T12:31:13+02:00 June 25th, 2017|Timis|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment