Tricou cu mânecă lungă: polo sau casual?

/Tricou cu mânecă lungă: polo sau casual?

Tricou cu mânecă lungă: polo sau casual?

Tricourile cu mânecă lungă sunt indispensabile pe timp de toamnă, dar pot fi purtate și în serile răcoroase de vară. Versatilitatea trendurile ne face să ne întrebăm ce să alegem – tricou cu mânecă lungă: polo sau casual? Care dintre cele două modele este cel mai potrivit pentru un bărbat stilat?

Tricoul Polo

Tricourile polo cu mânecă lungă pentru bărbați se regăsesc în ziua de azi în variate forme și culori, iar la guler unele au nasturi sau fermoar. Un tricou polo de calitate este confecționat din bumbac, însă poți găsi și tricouri realizate din materiale sintetice. Acest gen de tricou este foarte versatil, deoarece poate fi asortat atât cu ținute casual cât și cu cele formale. În aceste condiții devine o piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Un tricou polo poate înlocui cu brio o cămașă, tocmai de aceea îl poți purta și la birou. Un bărbat care poartă acest tricou are un aspect deosebit, îngrijit. Mulți bărbați aleg să poarte tricoul polo cu mânecă lungă doar în timpul liber, nefiind conștienți că acesta poate fi purtat cu mare încredere și într-un outfit formal.

Tricoul casual

Un tricou casual este multifuncțional datorită versatilității. Acest articol vestimentar poate fi asortat la o multitudine de ținute, inclusiv la cele smart-casual. Unii bărbații nu se simt confortabil să fie foarte eleganți și atunci preferă să poarte sub sacou un tricou în loc de cămașă.

Tricoul Henley poate fi considerat un tricou casual cu mânecă lungă, care se situează undeva între tricoul simplu și cel polo. El se poate asorta atât la pantaloni scurți pe timp de vară cât și la cei lungi. Gândește-te la layering pentru a avea o ținută deosebită și alege să porți peste tricou o jacheta de piele, sacou, cardigan sau o geacă din denim.

Tu ce alegi? Tricou cu mânecă lungă: polo sau casual? Indiferent care model este preferatul tău, atunci când mergi la cumpărături ai grijă mereu ca materialul să fie de calitate. Mai ales pe perioada verii ai nevoie de piese vestimentare care să permită pielii să respire, tocmai ca tu să te simți confortabil și relaxat.

By | 2017-09-25T07:15:56+02:00 June 24th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment