Topul liceelor din Timis la Bacalaureat 2014

In judetul Timis doar putin peste jumatate din liceeni care s-au inscris in acest an la examenul de Bacalaureat au reusit sa il promoveze. Unele licee au avut promovabilitate de aproape 100 %, in timp ce trei licee din judet au avut promovabilitate 0 % inainte de contestatii. Anul acesta nu s-a luat nici o nota de 10 la bacalaureat in nici un liceu din judetul Timis, cea mai mare medie fiind obtinuta de o eleva a Liceului Pedagogic “Carmen Sylva” din Timisoara, Monica Maria Mischie reusind sa obtina medie 9.98.

Cele mai bune licee din judet sunt in ordine:

1. Liceul “Grigore Moisil” din Timisoara – 98.53 % promovabilitate, doar doi elevi fiind declarati respinsi.

2. Colegiul National Banatean  din Timisoara- 96.74 % promovabilitate

3. Colegiul National ” C.D. Loga” din Timisoara – 96.21 %  promovabilitate

De mentionat ca din primii 10 elevi din judetul Timis dupa medie, 3 vin de la Colegiul National “C.D. Loga”, 2 de la Liceul Pedagogic “Carmen Silva” si cate unul de la Colegiul National “Iulia Hasdeu” Lugoj, Liceul Teoretic “Traian Vuia” Faget, Liceul Teoretic “Grigore Moisil” Timisoara, Colegiul Economic “F.S. Nitti” Timisoara si Colegiul National Banatean Timisoara.

In capatul opus avem trei licee cu promovabilitate 0 dupa examenul de bacalaureat 2014 din judetul Timis: Liceul Agricol Ortisoara, Liceul Tehnologic Sannicolau Mare si Liceul Tehnologic Biled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *