Uleiul de motor cu tehnologie sintetica

/Uleiul de motor cu tehnologie sintetica

Uleiul de motor cu tehnologie sintetica

Uleiul de motor este unul din lucrurile pe care trebuie sa le schimbi la timp daca iti doresti sa ai o masina functionala, lucru demostrat de o multime de soferi care nu si-au schimbat uleiul de motor la timpul potrivit sau au adaugat ulei de motor de proasta calitate. Dupa un timp acestia au observat performante scazute ale motorului si intr-un final ceva de la motor a puscat, fiind necesare investitii de cateva mii de lei pentru reparatia masinii.

Toate acestea pot fi insa prevenite daca folosesti un ulei de buna calitate cum este castrol edge 5w30, de la Castrol, evident. Acesta are molecule inteligente pentru functionarea motorului la performante maxime, reducand frecarea cu pana la 15 % si oferind protectie motorului indiferent de temperatura.

Asa ca atunci cand faceti schimbul de ulei (la 10 sau 15.000 de km, in functie de masina), aveti grija sa adaugati doar ulei de buna calitate cum este cel de la Castrol, mai ales pentru ca un bidon de 4 L nu va costa mai mult de 130-140 de lei, iar masina dumneavoastra va functiona mai eficient.

By | 2015-01-27T13:19:57+02:00 January 25th, 2015|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment