Cearcanele, o problema a timpului

/Cearcanele, o problema a timpului

Cearcanele, o problema a timpului

cearcane

Operatiile estetice sunt din ce in ce mai in voga in Romania, mai ales ca iti poti face anumite corecturi la nivelul fetei si corpului cu o simpla operatie, daca ai avut „norocul” sa nu ai gene foarte bune de la parinti, bunici si strabunici. Stiti si voi cum este, aceste gene se transmit si nu tot timpul transmit cele mai placute caracteristici. Dar ceva care nu se transmite neaparat genetic si care aproape orice persoane incepe sa le aiba dupa o anumita varsta sunt cearcanele. Pentru ca indiferent ce gene ai primit, dupa o anumita varsta te vei confunda cu cearcane din ce in ce mai profunde, cauzate de lasarea pielii, un lucru normal la varste mai inaintate. Sunt insa o multime de solutii pentru remedierea cearcanelor, solutii care pot fi realizate in timp sau rapid. Una din solutiile rapide este operatia estetica pentru cearcane, o procedura numita si blefaroplastie.

Operatia estetica realizata la nivelul pleoapelor imbunatateste aspectul acestor, oferind un look intinerit in jurul ochilor, oferind fetei un aer alert si odihnit.

Sunt o multime de oameni care apeleaza la chirurgie estetica la pleoape, sau blefaroplastie, majoritatea din acelasi motiv: vor sa arate mai tineri si sa se simta mai bine. Iar daca pot face asta fara un tratament indelungat, cu siguranta vor incerca asta.

Fiind totusi o zona destul de sensibila, e recomandat sa mergeti la chirurgi cu mana fina, oameni care au mai realizat zeci si sute astfel de operatii si care stiu la ce sa se astepte in cazul in care exista vreo problema. Desi de cele mai multe ori nu prea apar, pentru ca acest de operatie in general elimina piele in exces sau depozitele de grasime care dau un aspect tumefiat zonei din jurul ochilor.

Pe langa acestea, pungile de sub ochi, ridurile fine si diverse neregularitati ale pleoapei pot fi corectate printr-o simpla vizita la o clinica specializata in operatii estetice.

Oricum, daca vreti sa treceti printr-o astfel de operatie, faceti o vizita la un medic specialist, care in urma unei consultatii va poate da mai multe sfaturi pentru a scapa de cearcane intr-un mod cat mai simplu.

By | 2016-04-05T21:18:46+02:00 March 30th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment