10 papioane elegante pentru bărbaţi

/10 papioane elegante pentru bărbaţi

10 papioane elegante pentru bărbaţi

Cum alegi un papion care să îţi ofere rafinamentul dorit

Accesoriile sunt apreciate în general de toţi cunoscătorii stilului masculin, doritori de a-şi crea ţinute cu care să iasă de fiecare dată în evidenţă. Printre accesoriile masculine cele mai populare regăsim şi papionul – un adevărat simbol al eleganţei. Cu toate că în ultima perioadă, papioanele au început să fie adaptate aproape tuturor stilurilor vestimentare, de la casual la glam, nu putem nega faptul că cel mai bine arată în completarea unor ţinute elegante, potrivite unor evenimente formale sau petreceri sofisticate.

Pentru a te ajuta să faci cele mai bune alegeri, ţi-am pregătit o listă cu 10 papioane bărbaţi, care vor avea impactul dorit la absolut orice eveniment.

  1. Papionul roşu din mătase
  2. Papionul roşu din catifea
  3. Papionul auriu din mătase
  4. Papionul albastru metalic din mătase
  5. Papionul negru tip diamant
  6. Papion negru pre-tied din mătase
  7. Papion self-tie mov din mătase
  8. Papionul negru cu colţuri aurii
  9. Papion argintiu tip diamant
  10. Papion auriu pe fundal negru

This slideshow requires JavaScript.

Trebuie să ţii cont de faptul că papioanele elegante să fie confecţionate din materiale de calitate precum mătasea fină, naturală sau chiar catifeaua – atat de în vogă sezonul acesta. Atenţie! Pe piaţa găsim adesea papioane ieftine, kitschoase care imită materialele de calitate. Prin urmare, fii cu ochii în patru,pentru a face alegerea cea mai bună – papionul poate deveni semnătura personală asupra întregii ţinute vestimentare.

Papioanele tip diamant au acel aspect sofisticat, ideal pentru evenimentele speciale. Cu atât mai mult, paleta de culori trebuie să fie potrivită. Nuanţe precum: roşu, auriu, albastru, sau negru vor fi întotdeauna la mare căutare. În cazul în care modelele prezintă şi inserţii strălucitoare atunci cu siguranţă succesul unei ţinute impecabile este garantat.

Fii foarte atent atunci când faci alegerea. Chiar dacă vrei să îţi impui personalitatea puternică, totuşi, un papion cu imprimeu bogat poate să nu se potrivească foarte bine unui look rafinat. Dacă totuşi vrei să faci o asemenea alegere, mergi pe culori complementare care să se regăsească în restul ţinutei.

Îndemnul nostru: dacă nu eşti un expert al modei mergi pe simplitate. Ţine cont de importanta evenimentului, însă alege acele papioane care îţi definesc cu adevărat stilul personal!

By | 2016-10-26T11:56:32+02:00 October 24th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment