Cizme peste genunchi elastice

/Cizme peste genunchi elastice

Cizme peste genunchi elastice

Comode, versatile, stilate

Cizmele peste genunchi sunt în vogă de foarte mult timp, motiv pentru care nu trebuie să ne facem griji că se vor demoda prea curând. Dintre toate modelele disponibile de pe piaţă, unul dintre cele mai comode este cel elastic. Aşadar, dacă ai deja o pereche de cizme peste genunchi elastice, fii sigură că vei face faţă cu brio sezonului rece în ţinute dintre cele mai comode.

Cizmele elastice pentru genunchi sunt foarte versatile şi se potrivesc de minune ţinutelor casual sau casual-chic. Pot fi purtate chiar şi la birou, dacă nu ai un dress-code vestimentar foarte strict.

Însă, pentru a arăta bine purtându-le, trebuie să le alături unor piese vestimentare precum: blugi skinny, colanţi, fuste mini, pantaloni scurţi, rochii + dresuri.

Un mare plus acestor cizme este că scăpăm de frustrarea de a trage întruna de ele pentru a se aşeza bine pe picior. Acestea rezistă la locul lor toată ziua, indiferent că le porţi cu jeggings, cu blugi strâmţi sau cu o rochie tip pulover.

Modele

În funcţie de preferinţele personale ai de ales între: modele cu talpa plată, perfecte dacă ai treabă în oraş şi trebuie să te plimbi mare parte din zi, modele cu toc mediu şi gros, ideale pentru ţinutele de birou, atâta timp cât sunt alese în nuanţe neutre şi modele cu toc înalt, care pot fi purtate în ţinute de seară, însă nu pentru petreceri glam.

Cizmele peste genunchi elastice + rochii chic

Dacă preferi ţinutele foarte feminine şi vrei să asortezi aceste cizme cu rochii, pentru succesul garantat al ținutelor tale trebuie doar să ai grijă la lungimea rochiei, materialele alese și accesoriile pentru care optezi. De exemplu, poti alege sa combini o pereche de cizme negre cu o rochie neagra cu imprimeu floral in stil boho si niste dresuri opace. Adauga niste cercei cu ciucuri si o geanta de umar in culori calde pentru o tinuta romantica, ideala in sezonul rece.

Culori

În ceea ce priveşte gama de culori, noi îţi recomandăm să optezi pentru nuanţe de negru, gri, maro sau bej. În acest fel eşti sigură că vei putea asorta cizmele măcar la câteva piese vestimentare pe care le ai deja în garderobă. În cazul în care vrei să alegi culori vibrante, atunci asortează cizmele cu ţinute all-black sau nude. Echilibrul este cheia unor ţinute stilate.

Speram că te-am convins că cizmele peste genunchi elastice sunt deosebit de versatile, comode şi alegerea perfectă pentru sezonul rece.

By | 2021-04-14T10:21:38+02:00 October 10th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment