16 masini vandalizate in Campina

/16 masini vandalizate in Campina

16 masini vandalizate in Campina

Locatarii din apropierea Colegiului Tehnic Forestier din Campina, mai precis cei care au aveau masinile parcate intre blocurile P3 si P4 s-au trezit cu masinile zgariate si avariate.

Majoritatea si-au gasit masinile zgariate, cel mai probabil cu un cui, majoritatea pline de mesaje obsecene. Interesant este faptul ca autorul sau autorii acestor vandalizari au preferat sa zgarie doar masinile straine, pentru ca masinile Dacia din parcare nu aveau absolut nici o zgarietura.

DUpa ce a terminat cu masinile din aceasta parcare, au trecut la masinile din parcarea dintre blocurile P2 si P3, care din pacate au beneficiat de acelasi tratament.

Surprinzator este insa faptul ca nimeni nu a auzit sau vazut ceva, desi zona nu este chiar retrasa. Politia a declansat o acheta pentru gasirea vinovatului sau vinovatiilor, dar lucrul acesta s-ar putea dovedi extrem de dificil.

By | 2014-08-20T13:21:05+02:00 August 20th, 2014|Prahova, Zonal News|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Ganduri | J Marius 20/08/2014 at 14:22 - Reply

    […] ca se zgarie masini aiurea. In Campina oamenii cu masini straine s-au trezit cu mesaje obscene si zgarieturi pe masini. Deci cineva le-a zgariat 16 masini si nimeni nu a vazut sau auzit ceva. Dubioasa […]

Leave A Comment