Metode de reclama – 13 ani diferenta

/Metode de reclama – 13 ani diferenta

Metode de reclama – 13 ani diferenta

Acum multi ani, cand am ajuns pentru prima oara in Bucuresti, am fost surprins oras. Plin de bannere publicitare uriase, santiere de constructii, macarale si aglomeratie incredibila.

Asta se intampla, dupa cum ziceam, acum multi ani, prin 2003-2004, cand orasul era in plina expansiune. Se c onstruiam cartiere de cladiri si blocuri in toate zonele, in multe dintre acestea cumva fara cap, pentru ca, asa cum s-a observat ceva ceva ani mai tarziu, multe dintre aceste cladiri au devenit cumva inaccesibile, din diverse cauze: fie nu s-a realizat canalizare la timp si a fost nevoie de sapaturi si blocaje la intrarea in aceste blocuri, fie drumul de acces pana acolo nu a fost niciodata indreptat si asfaltat, astfel incat la o ploaie mai strasnita iti faci masina plina de namol.

Ma refer in special la cartierele construite pe Prelungirea Ghencea si Valea Cascadelor, zone care n-au fost gandite inainte. In fine. Am divagat de la subiectul principal, ca eram surprins de oras in 2003. Era o aglomeratie teribila si atunci, dar aveam masini mai vechi si mai poluante, iar internetul nu a prins asa bine la noi. Motiv pentru care peste tot vedeai bannere si mesh-uri pentru promovarea diverselor locatii care apareau in oras. Si apareau pe banda rulanta, ca s-a dezvoltat Bucurestiul in acea perioada cat nu s-a dezvoltat in 10 ani de comunism.

Mergem mai departe in viitor, aproape 13 ani, bannerele printate sunt mult mai reduse, dar nu au disparut, chiar daca gasesti aproape tot ce iti doresti la un click distanta pe internet. Oamenii inca merg prin oras, iar o reclama printata pe un bloc e foarte posibil sa fie vazuta de o gramada de oameni. Iar daca nu stii cum sa faci un banner, sunt firme specializate in Romania care te ajuta sa faci un banner foarte simplu si sa ti-l si printeze la o tipografie.

Nu e insa singura metoda de promovare, pentru ca si pe internet sunt bannere, mai precis bannere online, pe diverse siteuri. Bannerele online simple sunt deja o moda trecuta, acum daca vrei sa atragi oamenii cu reclama ta trebuie sa ai bannere dinamice, interactive, dar care sa nu fie agasante pentru cei care intra si navigheaza un site.

Reclama nu a disparut, doar s-a transformat in acesti ani. Legat de viitor, cred ca vom avea in continuare bannere pe blocuri si bloguri. Nu vor disparea chiar asa curand.

By | 2016-06-06T12:39:07+02:00 May 14th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment