Modernizări pe centura Oradea: Eliminarea sensului giratoriu de la Selgros și redeschiderea circulației pe patru benzi

Restricțiile de trafic impuse de lucrările la pasajele de pe centura Sânmartin au fost ridicate, facilitând astfel circulația între zona Nufărul și pasajul feroviar către Cluj. În urma progreselor semnificative în cadrul proiectului, sensul giratoriu din apropierea magazinului Selgros a fost desființat, permițând acum deplasarea pe patru benzi fără restricții.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a exprimat regrete pentru întârzierile cauzate de lucrări și a promis fluidizarea traficului în zonă. „Ne cerem scuze pentru întârzierile provocate de lucrările de la centura Oradea și vă mulțumim pentru răbdare”, a declarat Bolojan pe rețelele sociale.

Pe lângă aceste îmbunătățiri, după sărbători se preconizează finalizarea rampei pentru pasajul pietonal subteran, care va lega pistele de biciclete din Oradea de cele de-a lungul centurii Sânmartin. Deschiderea oficială a centurii Sânmartin este programată pentru luna mai, marcând un pas important în modernizarea infrastructurii rutiere locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *