Cămăşi de in brodate

/Cămăşi de in brodate

Cămăşi de in brodate

De ce să le alegi?

Cămaşa de in este o piesă tradiţională, iubită de foarte multe femei. Este foarte chic şi poate oferi un aer inocent oricărei femei o poartă. In ultima vreme foarte in vogă au fost cămăşile de in brodate.

Anul acesta cămăşile de in brodate au făcut parte din multe colecţii, iar cu siguranţă alegerea îţi va fi mult mai uşoară. Le poţi purta cu blugi, pantaloni skinny, culottes, pantaloni largi pe picior sau cu diverse modele de fuste.

Noi îţi recomandăm să optezi pentru o camasa de in brodată intr-o nuanţă de alb pur sau chiar bej. Aceasta poate fi purtată cu absolut orice altă piesă vestimentară din garderoba ta (mai puţin cu pantaloni şi cu pantofi sport, dar asta sper ca ştii deja) şi poate fi purtată atât intr-un context casual cât şi intr-unul puţin mai rafinat. In plus, nici nu ai nevoie de acceosorii, deoarece moelul cămăşii nu necesită purtarea unui colier sau a unor cercei. Dacă totuşi vrei să adaugi nişte bijuterii ţinutei tale in care piesa centrală este cămaşa de in brodată, optează pentru cele finuţe.

Niciodată accesoriile opulente nu se vor potrivi cu acest tip de cămaşă.

Cum asortez cămaşa de in brodată?

Cămaşa de in brodată + denim

Trebuie să recunoaştem că pentru un mixt pe cinste intotdeauna ne vine prima dată in minte denimul. Aşadar şi in acest caz niste pantaloni boyfriend din denim cu această cămaşă fac un duo magnific. Pe lângă asta, o asemenea ţinută îţi va oferi un look proaspăt şi impecabil, iar broderia de pe cămaşa va reuşi să dea ţinutei un aer distinctiv.

Cămaşa de in brodată şi fusta clos

Indiferent de lungimea fustei pentru care optezi, mini, midi sau maxi, cu siguranţă vei deveni fana acestei combinaţii, mai ales pentru că fustele reuşesc intotdeuna să ofere o notă feminină oricărei ţinute, prin evidenţierea taliei. Vei avea un look girly şi elegant, totodată cu un aer tradiţional.

Având in vedere că acest tip de cămaşă este prea puţin purtată de femei şi nu prea populară, este poate un motiv intemeiat pentru a o adăuga şi garderobei tale. In plus, îţi va oferi un aer feminin, inocent, fiind ideală pe vreme călduroasă, dar şi foarte confortabilă.

By | 2018-05-30T13:33:07+02:00 May 31st, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment