Cizme din piele întoarsă

/Cizme din piele întoarsă

Cizme din piele întoarsă

Cele mai stilate sezonul acesta

Pentru un aspect elegant, cizmele de piele sunt perfecte. Însă dacă vrei ceva și mai feminin atunci trebuie să optezi pentru nişte cizme din piele întoarsă. Asemenea cizmelor din piele naturală, acestea se pot purta atât la ţinute casual, de birou sau de seară. Atfel, posibilităţile de asortare sunt nenumărate.

Cizmele din piele întoarsă sunt favorite pe perioada toamnei. Indiferent de modelul ales, vei avea o ţinută modernă. Şi vestea bună este că pe piaţă întâlnim o mulțime de modele de cizme din piele întoarsă: cu toc sau fără, peste genunchi sau joase, şi multe altele. Aşadar, ai de unde alege!

Să vedem cum le poţi purta pentru a arăta cool tot sezonul.

Cizme piele întoarsă. Ţinute:

  • Pentru un aspect feminin , poți purta pur și simplu o rochie albă, pe gât, cu o pereche de cizme înalte din piele întoarsă nude. Textura rochiei şi a cizmelor trebuie să se afle în armonie, aşadar poţi alege dantela pentru un look cu o notă glam. O ținută simplă, cu gust, perfectă pentru o zi de toamnă însorită.
  • Pentru ţinuta comodă de zi, poți purta o cămașă albă cu o fustă din denim și cizme din piele întoarsă peste genunchi. Pentru cizme poţi alege diverse nuanţe: negru, gri, bej. Completează ţinuta cu o pălărie tip Fedora şi cu un cardigan asimetric într-o nuanţă similară cu cea a cizmelor.
  • O rochie pulover se va potrivi de minune cu cizmele din piele întoarsă. Pentru a sublinia feminitatea ţinutei, adaugă o curea subţire în talie şi completează look-ul cu un palton lung, nişte cercei tip ciucure şi, desigur, o geantă de umăr într-o nuanţă caldă de toamnă.
  • Pentru o ţinută all-black, poţi purta o pereche de leggings cu nişte cizme din piele întoarsă, asortate cu o helancă şi o geacă din piele, ambele negre. Pentru o ţinută mai puţin “agresivă” şi mai mult feminină, poţi opta pentru o rochie mini neagră, şi pentru un model de cizme peste genunchi.
  • Dacă iubeşti ţinutele colorate, încearcă următoarea combinaţie: un pulover verde tricotat, împreună cu o fustă midi din denim într-o nuanţă superbă de albastru roial. Asortează totul cu nişte cizme din piele întoarsă până la gleznă bej. O ţinută pariziană încântătoare.

Îţi plac aceste cizme? Dacă ai deja unele, cum alegi să le combini?

By | 2021-04-14T10:15:35+02:00 October 19th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment