Cizme din piele intoarsa pentru vara

/Cizme din piele intoarsa pentru vara

Cizme din piele intoarsa pentru vara

Cizmele de vara pot fi la fel de versatile ca si cizmele pentru iarna. Doar ca, daca veti alege sa purtati o pereche de cizme de piele intoarsa pentru vara, nu va fi pentru a va bucura de un confort termic, ci pentru a completa intr-un mod cat mai deosebit o tinuta. Chiar daca sunt pentru vara, cizmele nu trebuie purtate daca afara este canicula. Acestea sunt potrivite in serile sau in diminetile racoroase. De asemenea, dupa o ploaie consistenta de vara, o pereche de cizme de vara pot reprezenta cea mai buna alegere.

Cum sa asortam o pereche de cizme din piele intoarsa pentru vara

Cizmele confectionate din piele intoarsa sunt mereu o alegere excelenta, fie ca ele sunt pentru vara sau pentru iarna. Pentru varianta de vara este important sa alegeti cu atentie hainele pe care le asortati. O pereche de pantaloni scurti este o alegere la fel de potrivita ca si o rochie. Lungimea rochiei insa este foarte importanta si la fel si lungimea pantalonilor. O pereche de pantaloni Capri spre exemplu nu reprezenta o alegere inspirata. Cea mai buna alegere pentru pantaloni in cazul in care doriti sa ii asortati cu o pereche de cizme din piele intoarsa pentru vara este o pereche deasupra genunchilor.

Fustele mini sunt mereu o idee buna pentru o tinuta cu cizme de vara. Este indicat insa sa nu alegeti un top cu bretele, ci unul cu maneci. O alta idee ar fi sa asortati tinutei un bolero sau un sacou subtire. La birou nu ar trebui sa purtati o astfel de tinuta nici în cazul in care nu lucrati cu publicul, deoarece lungimea fustei sau a rochiei este importanta.

Cel mai important atunci cand compuneti o tinuta cu cizme din piele intoarsa pentru vara este sa aveti mereu in minte ca este vorba de-o tinuta de vara. Tocmai de aceea este de preferat sa alegeti cizme de culoare alba sau o culoare pastelata. Veti gasi si cizme de vara cu imprimeu iar in aceasta situatie cea mai buna optiune o reprezinta hainele monocromatice. Veti gasi in magazine astfel de cizme atat cu toc, cat si cu talpa plata. Puteti sa luati cate o pereche de fiecare, deoarece astfel de cizme trebuie sa se regaseasca in garderoba fiecarei femei pasionate de moda.

By | 2018-10-01T13:08:24+02:00 October 14th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment