Cu ce să porţi cămăşi business

/Cu ce să porţi cămăşi business

Cu ce să porţi cămăşi business

Trucuri de styling

Când vorbim de cele mai multe ori de stilul business, ne gândim la un stil plictisitor şi credem că nu putem face prea multe pentru a ieşi în evidenţă. Trebuie să vă spunem că v-aţi înşelat. Cămaşa, clasica piesă vestimentară, poate avea grijă să ne dea un look fresh şi în tendinţe de fiecare dată când mergem la birou.

Trebuie totuşi să ştii cum să le asortezi pentru a ieşi în evidenţă.

Iată cu ce să porţi cămăşi business

Idei pentru femei

Pentru ţinuta business, femeile au de ales între următoarele cămăşi: cămăşi în carouri, cămăşi albe, cămăşi negre, cămăşi din mătase. Acestea sunt cam singurele modele care te pot transforma într-o apariţie cu adevărat profesională.

Cu ce se asortează aceste cămăşi? Idei simple:

Cu fuste midi, fuste conice, blugi, pantaloni la dungă, blazere elegante sau cardigane în culori neutre.

Pantofi cu toc, balerini cu vârf ascuţit, pantofi oxford!

Eşarfe din mătase, genţi supradimensionate, ceasuri elegante, lănţişoare/bijuterii finuţe.

Pentru o ţinută care să atragă privirile asortează o cămaşă în nuanţe neutre din mătase cu nişte pantaloni eleganţi. Completează cu nişte pantofi cu toc şi bot ascuţit, un ceas elegant şi nişte cercei finuţi. Un blazer şi o geantă supradimensionată sunt indispensabile.

Idei pentru bărbaţi

Este un lucru dovedit că un bărbat arată mai impunător atunci când poartă o cămaşă aşa că bărbaţii ar trebui să înceapă să le poarte mai des. Poţi alege: cămaşa în carouri, cămaşa albă, cămaşa neagră, cămaşa albastru deschis, cămaşa cu imprimeu subtil în dungi.

Asortează camasi business cu:

Blugi, pantaloni chino, pantaloni de costum.

Pantofi eleganţi, pantofi Oxford.

Eşarfe elegante, ceasuri elegante, serviete, papioane, butoni de cămaşa metalici, cravate.

O cămaşă business poate cu uşurinţă să îţi definească ţinuta şi te va face să adopţi o atitudine plină de rafinament. Combinată cu nişte pantaloni office, pantofi eleganţi şi o servietă va face din tine un bărbat mai încrezător. Pentru ca ţinuta să fie completă, optează pentru o vestă din aceeaşi gamă ca şi pantalonii, un sacou cu 2 nasturi în faţă şi eventual o eşarfă lungă! Deosebit de stilat.

Este simplu, nu?

By | 2018-03-26T12:30:08+02:00 March 26th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment