Bluze din mătase elegante

/Bluze din mătase elegante

Bluze din mătase elegante

Pentru femeile cu stil

Există foarte puţine materiale care inspiră atât de multă senzualitate şi eleganță precum reuşeşte să o facă bluza din mătase. Textura extrem de fină se vede, se admiră şi se simte. Este clar că o asemenea piesa vestimentară poate transforma radical o ţinută, dându-i acele atribute de glamour şi lux.

Chiar dacă astăzi, bluza din mătase poate fi găsită în aproape orice magazin, cu mult timp în urmă era foarte scumpă şi rară, fiind rezervată elitelor, iar acest fapt a contribuit la punerea pe un piedestal atât de înalt în lumea modei a bluzei din mătase.

Atâta timp cât ai în dulap una sau cateva bluze din matase elegante, este clar că poţi forma câteva ţinute foarte sofisticate pentru evenimente deosebite. Ceea ce trebuie să ai în vedere este modul în care îţi alegi bluzele.

Aşadar, dacă preferi ţinutele simple este mai bine să optezi pentru o bluză din cămaşa clasică, în nuanţe precum: bej, negru,roşu, albastru, verde, sau orice altă nuanţă este pe gustul tău. Însă dacă eşti adepta ţinutelor mai îndrăzneţe, poţi adăuga ţinutelor tale bluze din mătase elegante, cu aplicaţii precum: paiete, pene sau perle. Însă este important ca în momentul în care optezi pentru o bluză din mătase mai încărcată să păstrezi restul ţinutei pe o linie simplă, deoarece vrei să laşi bluza să iese în evidenţă.

În ceea ce priveşte asocierea bluzei elegante din mătase cu alte articole vestimentare, noi avem următoarele recomandări:

  • Asortează bluza cu o fustă midi din piele, o fustă mini sau midi din tulle, nişte pantaloni din stofă, culottes sau pantaloni dintr-un material mai deosebit.
  • În picioare încearcă să porţi pantofi cu o tentă mai elegantă. Dacă pentru tine sunt prea incomozi pantofii stiletto, atunci optează pentru nişte sandale în stil minimalist cu baretă în jurul gleznei, pentru balerini cu vârf ascuţit sau pentru pantofi cu toc kitten.
  • În ceea ce priveşte accesoriile, alege-le pe cele finuţe, deoarece îţi doreşti să laşi bluza să fie în centrul atenţiei.

Acum că ştii aceste reguli basic de asortare a  bluzei elegante din mătase, este timpul să o adaugi şi garderobei tale, asta în cazul în care nu ai deja una sau chiar mai multe.

By | 2018-04-16T12:30:52+02:00 April 17th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment