Salopeta roşie de ocazie

/Salopeta roşie de ocazie

Salopeta roşie de ocazie

Cum o accesorizezi

O ţinută de seară compusă dintr-o salopetă roşie de ocazie nu este completă fără accesoriile potrivite. Deci, dacă sezonul acesta salopeta rosie este vedeta, alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este să  fii cu ochii în patru după accesoriile care arată cel mai bine în combinaţie cu salopeta roşie.

Iată câteva accesorii mega-stylish pentru care poţi opta şi de care te vei îndrăgosti imediat:

Focuseaza-te pe un clutch statement, însă care este suficient de versatil pentru a-l încadra în alte ţinute, pune accentul pe nişte cercei cool cum sunt cei cu franjuri sau desigur, pe un colier pe cinste.

Cerceii metalici în stil minimalist

Sunt printre cele mai versatile şi accesibile piese pe care le ai la dispoziţie pentru o ocazie deosebită. La fel şi cerceii tip ciucure. Poartă-i împreună cu o salopetă roşie de catifea cu efect metalizat şi vei arăta criminal.

Geanta clutch tip casetă

Este în mare vogă în acest sezon. Alege un model cu decoraţii geometrice şi poart-o împreună cu salopeta roşie alături de nişte pantofi eleganţi cu toc subţire şi înalt.

Colierul statement cu pietre

Este o piesă puternică şi de efect. Se va potrivi de minune intro ţinută se deara sofisticată, alături de o salopetă roşie de catifea. Cu siguranță vei atrage multe priviri cu o asemenea ţinută!

Pentru a alege o salopetă roşie de ocazie care să denote un stil elegant, te poți orienta spre croieli aparte sau spre materiale care să ofere un aspect rafinat. O salopetă roşie de ocazie din catifea, cu mânecile despicate este un model extrem de stilat în lumea modei așa că poți opta pentru acesta. Combinația dintre catifea și dantelă, de asemenea, dă naştere unui look impecabil. Vei avea cu siguranță un aer rafinat. Pentru a căpăta același rezultat, te poți orienta spre salopetele roşii din voal care sunt absolut superbe. În plus, ele îți pun feminitatea în evidență și te scot din anonimat. Dacă găsești un model de salopetă roşie cu tăieturi de bun gust în zona umerilor sau a spatelui, nu îl lăsa să îți scape -însă totul trebuie să fie cu măsură.

Eşti gata să adaugi o asemenea piesă şi garderobei tale?

By | 2018-04-18T13:11:07+02:00 April 20th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment