Salopete de vară scurte

/Salopete de vară scurte

Salopete de vară scurte

Ce alegi în funcţie de siluetă

Cu toţii aşteptăm nerăbdători vara. Chiar dacă uneori canicula ne poate pune beţe în roate, ar trebui să ne consolăm cu gândul că ţinutele pe care le purtam vara sunt cele mai lejere şi colorate şi reuşesc să ne pună în evidenţă. Una din piesele vestimentare cele mai populare şi mai confortabile din sezonul de vară este salopetă scurtă.

Pe lângă faptul că este suficient de versatilă, întrucât poate fi purtată atât la plajă cât şi la o petrecere, aceasta este atât de uşoară şi răcoroasă, încât cu greu ne putem despărţi de ea în zilele în care trebuie să mergem la birou sau în alte situaţii care cer o altfel de ţinută.

Salopete de vară scurte. Cum le purtăm în funcţie de siluetă

În cazul în care eşti mai plinuţă, optează pentru o salopetă scurtă într-o singură culoare, preferabil o nuanţă închisă. Însă deoarece temperaturile pot fi necruţătoare pe perioada verii, nu opta pentru negru, ci alege nuanţe precum bleumarin, gri sau maro.

Dacă ai o siluetă full-figure, alege o salopetă monocromă sau cu imprimeuri mici. Chiar dacă motivele florale şi aztece supradimensionate sunt la modă, ele te fac să pari mai mare decât eşti în realitate, deoarece îţi adaugă kilograme în plus.

Dacă ai o siluetă filiformă, poţi purta absolut orice culoare şi model. Aşa că indiferent că preferi modelele într-o singură nuanţă sau cele cu imprimeuri opulente, poţi purta orice. Evită totuşi modelele de salopete scurte închise la culoare, deoarece te pot face să pari mai slabă.

Dacă eşti prea slăbuţă, optează pentru salopete scurte cu imprimeuri mari, colorate şi cu partea de jos (pantalonii) mai voluminoşi. În ceea ce priveşte paleta de culori, alege-le pe cele deschise şi ţine-te departe de culorile închise.

Pentru zilele de concediu, petrecute la plajă, optează pentru salopete scurte în culori deschise pentru a-ţi pune în evidenţă picioarele frumos bronzate.

Seara, la o petrecere între prieteni, optează pentru o salopetă scurtă în nuanţe închise, însă adaugă accesorii opulente în culori vibrante.

Este clar că salopeta de vara scurta este un must-have în garderoba oricărei femei. Este lejeră, colorată, fermecătoare şi te poate scoate din situaţiile dificile în care nu ai chef să te gândeşti ce ţinută să porţi şi alegi prea multe piese din dulap!

By | 2018-04-23T09:26:38+02:00 April 22nd, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment