Cititul de carti e mult mai usor

/Cititul de carti e mult mai usor

Cititul de carti e mult mai usor

carti

Cartile au fost timp de secole un lucru extrem de util pentru orice populatie, pentru ca in acest mod au putut descrie mai usor civilizatia acestora si faptele pe care le-a intreprins. Iar daca acum 2000 de ani doar ce mai norocosi invatau sa scrie si sa citeasca, acum cititul e ceva la indemana oricum, tinand cont ca sistemul de educatie pe care il avem (cel minim, de 10 clase) te ajuta sa faci asta. Iar ca urmare a acestui fapt, in Romania sunt o multime de cititori de carti in toata Romania care si-a dori sa aiba ce sa citeasca, sa fie mereu conectati la informatie. Iar acum, cu conexiunea la internet, ducem acest lucru mai departe, putand achizitiona carti online cum ar fi carti de Books-Express.ro sau alte siteuri care vand astfel de carti online.

Pana prin 2000 puteai citi diferite carti pe calculator, dar de cele mai multe ori era obositor, in prima faza pentru ca toate monitoarele erau problematice si dadeau dureri de cap multor oameni care trebuiau sa stea la un birou, intr-o pozitie total incomfortabila, motiv pentru care multi oameni nu se oboseau sa faca asta.

Din 2000 incoace au inceput sa apara o multime de dispozitive care sa ajute oamenii sa citeasca carti intr-un mod foarte simplu, dintr-un dispozitiv mobil. Probabil printre cele mai importante dispozitive de citit e Kindle, poate cel mai folosit dispozitiv pentru citit carti din lume. Iar odata cu acesta, o multime de noi cititori de carti.

Avantajele unei carti online sunt multe, nu e nevoie sa o spunem. Ai nevoie sa citesti o carte, intri intr-o librarie online si cauti ce ai nevoie la orice ora din zi si din noapte, astfel incat daca ai chef sa citesti “50 Shades of Grey” la ora 02:00, poti face asta foarte usor acum.

Eu personal am un iPad pe care incerc sa citesc mai multe carti, iar de cand am iPad Mini, e foarte lejer sa citesc inainte de somn cateva paragrafe din cartea preferata. Si asta pentru ca nu am foarte mult timp pentru teatru, una din pasiunile mele.

Daca o piesa de preferata de teatru e poata doar odata sau de doua ori intr-o luna, o carte o pot citi oricand mai am timp liber.

Voi ce faceti in timpul liber ?

By | 2016-04-21T12:01:12+02:00 April 20th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment