Cum sa nu iti iei teapa cu certificatele energetice

/Cum sa nu iti iei teapa cu certificatele energetice

Cum sa nu iti iei teapa cu certificatele energetice

Citeam nu demult o stire pe siteul de la ProTV legata de certificatele energetice si ca unele din acestea sunt eliberate asa, doar ca sa arate bine si nu sunt facute astfel incat sa arate realitatea de pe teren. Si fac asta prin a nu merge deloc pe teren incat sa vada stadiul exact al locuintei.

Iar asta nu e tocmai un lucru bun, pentru ca pentru a avea o certificarea buna, omul trebuie sa vina sa vada locuinta si pe baza anumitor parametrii sa ii dea o anumita clasa pe certificat, incepand de la clasa A (cea mai eficienta) pana la clasa G (cel mai putin eficienta).

Se pare insa ca unii auditori din diverse parti ale tarii fac asta si prin telefon, fara sa mai vina in capitala. Iar asta nu e deloc bine, pentru ca acele certificate nu sunt valide, conform legii, iar daca este prins, auditorul risca sa ramana fara autorizatie.

Daca vrei sa fii sigur ca nu ai probleme in domeniul acesta si cauti sa iti faci un certificat energetic pentru apartamentul tau si te afli in Timisoara, Arad, Oradea, Resita, Alba Iulia, Cluj Napoca, Bucuresti, Caransebes, Lugoj, Buzias, Sebes, Faget sau in orase si sate aflate in apropiere, poti apela cu incredere la cei de la Certific.ro, acestia putand sa trimita un auditor la tine la apartament iar dupa o vizita in apartament sa faca o evaluare si sa iti elibereze certificatul energetic in 48 de ore.

Iar daca intri pe siteul lor si iti lasi numarul de telefon in casuta din dreapta, primesti si o reducere de 20 % din pretul auditului, deci faci si un pic de economie.

By | 2015-09-29T13:38:49+02:00 September 22nd, 2015|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment