Primarul comunei Vințu de Jos, Petru Ioan Barbu, a fost găsit decedat

/Primarul comunei Vințu de Jos, Petru Ioan Barbu, a fost găsit decedat

Primarul comunei Vințu de Jos, Petru Ioan Barbu, a fost găsit decedat

Primarul comunei Vințu de Jos, Petru Ioan Barbu, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit spânzurat marți, 16 aprilie 2024, într-o anexă a locuinței sale. Incidentul tragic a fost raportat prin apel la serviciul de urgență 112 în jurul orei 17:30. Autoritățile au confirmat descoperirea și au început investigațiile la fața locului.

Petru Ioan Barbu nu fusese văzut sau auzit de aproape cinci zile, potrivit informațiilor oferite de cunoscuți și colegi. Deși era implicat într-un dosar penal pentru abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, cu un prejudiciu estimat la 400.000 de lei, instanța a respins rechizitoriul și probele aduse de procurori în faza camerei preliminare.

Surse din cadrul PNL, partidul din care făcea parte, au indicat că Barbu era văzut ca un candidat pentru un nou mandat, neexistând semne de probleme interne semnificative. Tragedia a surprins comunitatea locală și lumea politică, deschizând numeroase întrebări privind circumstanțele care au condus la acest sfârșit neașteptat.

By | 2024-04-17T08:01:18+02:00 April 17th, 2024|Alba|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment